Menü Keresés

1Úton Nemzetközi Zarándoknap

2017.08.26.
Szentgotthárd és környéke

A zarándoklatról

Nemzetközi zarándoknap a gyermekre várókért

A Mária Út teljes szakaszán egy közös, Közép-Európa nemzeteit összekötő, annak közösségeit fejlesztő célért szervez zarándoklatot a Mária Út Egyesület minden év augusztusának végén, Nagyboldogasszony ünnepe után. Ez, a minden évben megrendezésre kerülő zarándoknap az 1Úton nevet viseli és több száz települést érint Ausztriában, Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken, és Magyarországon egyaránt.

Az 1Úton zarándoknap sok ezer ember számára nyújt zarándokélményt melyen keresztül életre kel a csoda: a különféle nemzetiségű, világnézetű emberek egymáshoz, egymás mellett és egymásért zarándokolnak. A mai széthúzó világban átélik az egységet, mely hatalmas lelki jelentőséggel bír.

Az eseményre meghívást kap mindenki, aki késztetést érez arra, hogy egy egész napos zarándoklat keretében, hosszabb vagy rövidebb szakaszt tegyen meg a Mária Úton. forrás: 1uton.mariaut.hu


Információk

  • A zarándoklat időpontja: 2017. augusztus 26.
  • A visszautazás minden szakaszról egyénileg történik!
  • A zarándoklaton MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, a szervezők ilyen szempontból felelősséget nem tudnak vállalni a résztvevőkért.
  • További információk itt
Megosztás:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone