Menü Keresés

Megújult a weblapunk

2012.02.05. | Címkék: , , , ,

Aki a mai naptól kezdve az oldalunkra látogat, azt már egy teljesen új felület fogadja, ugyanis megújult az egyesületünk honlapja.
Oldalunkon a tartalom megmaradt teljes egészében, azonban néhány helyen kisebb-nagyobb változtatásokat azért végrehajtottunk:

>Az utóbbi három év hírei bekerültek a hírarchívumba, melyet a hírek menüpont alól lehet elérni, a jobb oldali sávban megjelenő ‘kategóriák’ menüből.
>Hasonlóan a hírarchívumhoz, a képek menüpont alatt is ilyen változás ment végbe, így ott, a megjelenő menüből a galériába lehet áttérni a képtárból.
>Valamint ugyanitt a képtárban kisebb változás történt az átláthatóság érdekében, így mindig csak az az esemény látható,
amelyet kiválaszt a felhasználó.
>Továbbá változás történt a bejelentkezéssel/regisztrációval és a kereséssel kapcsolatban is, így a régebbi oldalsó menüből való bejelentkezés és keresés el lett rejtve, helyette viszont, a menüsor felett elhelyezkedő ember alakra kattintva lehet regisztrálni, belépni, illetve módosítani a felhasználói fiókot, a nagyítóra kattintva pedig keresést lehet végrehajtani az oldalon.
>A közösség menüpont kibővült néhány elemmel, köztük a facebook, a twitter, a picasa, a youtube csatornánk elérhetőségével, valamint az RSS csatornánk is megtalálható a listában, miután aktiválva lett oldalunkon ez a szolgáltatás is!

Végül pedig, örömmel jelentjük be, hogy egyesületünk már fellelhető több
közösségi oldalon is, így a Facebookon és a Twitteren is követhetőek vagyunk.