Menü Keresés

Egyesületünk Szentgotthárd Városért kitüntetésben részesült

2016.09.18. | Címkék: , ,

Örömmel osztjuk meg a jó hírt minden minket a világhálón is követő zarándoktársunkkal illetve érdeklődővel, hogy a Keresztény Megmozdulásokért Egyesület Szentgotthárd ebben az évben Szentgotthárd Város Önkormányzatától Szentgotthárd Városért kitüntetésben részesült!

Ez a Szentgotthárd Város Díszpolgára kitüntetés mellett a legrangosabb városi elismerés – évente legfeljebb egy ilyen kitüntetés adható.

Szentgotthárd Város Képviselő – testülete ezzel elismerte azt a közel egy évtizedes munkát amit megalakulásunk óta végzünk. Szentgotthárdot munkánk által sikerült „feltenni a zarándoktérképre” úgy is, mint zarándoklatok kiinduló- és célpontját. A Mária Útnak a Maria Bild – Halogy közötti közel 50 km-es szakasza Egyesületünk fenntartásában szolgálja a gyalogos zarándoklatot . Munkánk eredménye, hogy a vallási turizmus mint az idegenforgalom egyik új ága megjelenhetett Szentgotthárdon.

Nagyon sok munkánk, nagyon sok erőfeszítésünk van ebben az elismerésben. Ugyanakkor tudjuk, hogy még így, közel tíz év alatt is éppen csak, hogy elkezdtünk valamit. Sok feladatunk, tervünk, ötletünk van még amihez nemcsak a mostani egyesületi tagokra van szükségünk, hanem szívesen várnánk új tagokat is közénk – egy jó szellemiségű nyitott, vidám közösségbe, a Keresztény Megmozdulásokért Egyesület Szentgotthárdba.

Örülünk, hogy észrevették a munkánkat, köszönjük a Szentgotthárd Városért címet!

Keresztény Megmozdulásokért Egyesület
Szentgotthárd